KI Cobbaert produceert en levert varkenssperma naar zeugenhouders in gans Vlaanderen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde, sociale rechterhand die durft verantwoordelijkheden nemen.

KI Cobbaert BelPi Top

Functieomschrijving

Als rechterhand van de zaakvoerder is je functie tweeledig:

Je helpt actief mee in de productie (berenstal en labo) en hebt de verantwoordelijkheid over het welzijn van onze berenstapel. Je denkt mee in het efficiënter maken van ons productieproces en het in stand houden van onze bioveiligheid. Onze productie gebeurt telkens in de voormiddag.

In de namiddag heb je tijd voor administratieve taken of taken die niet aan de productie gelinkt zijn. Daarnaast volg je – na een goede opleiding – de technische resultaten op bij onze bestaande klanten en bezoek je potentiele nieuwe klanten. Ook beurzen en vergaderingen schrikken je niet af.

Functievereisten

Graag met dieren omgaan is een must, ervaringen in de varkenshouderij zijn mooi meegenomen maar hoeven niet. We hebben veel kennis in huis en externe opleidingen zijn eveneens bespreekbaar.

Als KI Centrum werken we onder een hoog gezondheidsstatuut. Wij zijn dan ook specifiek op zoek naar medewerkers die na hun uren niet met varkens in aanraking komen.

Geïnteresseerd of ken je iemand? Contacteer ons gerust!

De feestdagen zijn in aantocht, en naast gezellige momenten met onze familie en vrienden brengen ze (zeker dit jaar) ook wat organisatie met zich mee. Zowel kerstmis als nieuwjaar vallen op een maandag. We sluiten dan ook uitzonderlijk onze deuren en vragen om hiermee rekening te houden […]
Vanaf 1 mei krijgt KI Cobbaert de toelating om het volledige gamma van Topigs Norsvin genetica teverdelen in West- en Oost – Vlaanderen. AIM Waasland (voorheen KI Daelman) zal zijn productievanaf 01/05 bij KI Cobbaert onderbrengen. AIM Waasland blijft de continuïteit van leveren enservice aan haar […]
KI Cobbaert BelPi Top
KI Cobbaert produceert en levert varkenssperma naar zeugenhouders in gans Vlaanderen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde, sociale rechterhand die durft verantwoordelijkheden nemen. Functieomschrijving Als rechterhand van de zaakvoerder is je functie tweeledig: Je helpt actief mee in de productie (berenstal en labo) en hebt […]