Cataloog

In de KI Cobbaert cataloog kan u een ruim aanbod aan Belgische Pietrain, BelPi, Zeugenlijnen,… vinden. Wij helpen u graag bij de juiste eindbeerkeuze. Al meer dan 30 jaar zijn is KI Cobbaert een referentie in varkens KI.

Belgische Pietrain

belpi varkens kiOnze Belgische Pietrain is opgedeeld in vier klassen:

P

Dit zijn onze klassieke Belgische Piétrainberen. Deze selectie beren werd met veel zorg en kennis geselecteerd uit het aanbod volgens het traditionele stamboek.

BelPi Basis

Deze Belgische Piétrainberen komen uit het BelPi Fokprogramma en scoren zowel zelf als in hun genetische lijn zeer goed op groei, voederconversie en bespiering. Deze BelPi®-eindbeer is een uitgelezen beer met een goede fokwaarde, een goed exterieur en een gunstige voederconversie. Klik hier voor meer info

BelPi Plus

Dit zijn de beren met zeer hoge fokwaarden uit het BelPi Fokprogramma. Deze eindbeer is een uitgelezen beer met een uitstekende fokwaarde , een goed exterieur en een goede voederconversie.

BelPi Excellent

Dit zijn de beren met de hoogste fokwaarden uit het BelPi Fokprogramma. Deze BelPi®-eindbeer is een uitgelezen beer met een hoge fokwaarde , een goed exterieur en een zeer gunstige voederconversie.

Deze drie klassen worden onderverdeeld volgens bespiering en groei

+++

Deze beren zijn het best bespierd en zijn iets droger met een gemiddeld iets lagere groei. Deze genetica wordt het best ingezet op het type Topigs 20 of Hypor zeugen.

++

Deze beren moeten naast een goede bespiering ook beschikken over een goede groei. Deze genetica leent zich beter voor het type Danbred, PIC of TN70 zeugen.

Groeiberen

Groeibeer Devrome

P+

Deze beren zijn voornamelijk op groei geselecteerd. Door hun gemiddelde gecorrigeerde groei (25-110kg) van 1062 gr en 67,2 % mager vlees hebt u met deze beren een ideaal evenwicht tussen groei en kwaliteit

Zeugenlijnen

Zeugenlijnberen

Frans Landras Axiom

 Deze beren komen uit het Axiom fokprogramma. Homozygoot Stressnegatief. Om u van de beste genetica te verzekeren worden deze beren regelmatig vernieuwd.

Large White Axiom

Deze beren komen uit het Axiom fokprogramma. Homozygoot Stressnegatief. Om u van de beste genetica te verzekeren worden deze beren regelmatig vernieuwd.

Engels Landras

 Homozygoot Stressnegatief

Onze cataloog: Varkens KI Cobbaert

Klik hier om te downloaden

Cataloog171206